čet. dec 3rd, 2020

Kockica

Uz kockicu uzivajte svi

ZNA LI VELJKO ZA OVO? ISPLIVALE SLIKE KOJE JE POKUŠALA SAKRITI

2 min read

Veljko Ražnatović (22) oženio svoju izabranicu Bogdanu Rodić (22) u njenoj porodičnoj kući u Titelu.

O privatnom životu buduće gospođe Ražnatović se malo zna. Bogdana Rodić se ranije bavila košarkom i bila veoma uspješna u ovom sportu.

Bila je dio juniorske reprezentacije Srbije koja je u Vukovaru 2013. godine osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope. Dvije godine kasnije je sa ekipom Radivoje Korać osvojila titulu prvaka Srbije u košarci. Iste godine Bogdana je sa Koraćem bila viceprvak Ženske regionalne lige i finalista Kupa Milan Ciga Vasojević. Tokom karijere imala je dvije teške povrede koljena, ali to je nije spriječilo da se vrati kao pobjednik.

 

veljko-bogdana9

Foto:Twitter

Loading..

Ipak, i pored svih osvojenih titula i dobre perspektive u košarci, Bogdana je 2015. godine donijela odluku da ne želi više da se bavi sportom.

Rodićeva je sa Veljkom u vezi devet mjeseci i važi za pravu ljepoticu. Njihovu vezu od samog početka podržava i Veljkova majka, folk diva Ceca Ražnatović, koja je jednim gestom to i javno pokazala.

veljko-bogdana10

Foto:Printscreen/Facebook

Bogdana je na sebi je imala sitnu estetsku korekciju – uvećala je usne. Kako je izgledala prije toga, na proslavi svog 18. rođendana u rodnom Titelu pogledajte na fotografiji u nastavku, a više fotografija lijepe Bogdane i Veljka Ražnatovića pogledajte u nastavku.

veljko-bogdana5
veljko-bogdana
veljko-bogdana4
veljko-bogdana8
veljko-bogdana1
veljko-bogdana6
veljko-bogdana7
veljko1
veljko-bogdana11

(Foto:Facebook)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.