uto. nov 24th, 2020

Kockica

Uz kockicu uzivajte svi

VLADIMIR TOMOVIĆ SE VRAĆA U ZADRUGU, SVI SU SE ZAPREPASTILI KADA SU ČULI: Donosi informacije sa spoljnog svijeta i bit će još gori, ZADRUGARI STRAHUJU!

1 min read

Ajaks, pas Vladimira Tomovića, i dalje je na imanju u Šimanovcima.

Interesantno je da njegovog psa hrani Mina Vrbaški. To je nekima znak da se on zapravo vraća u “Zadrugu” i da je to sve unapred dogovoreno.

Da se Tomović vraća u “Zadrugu”, sigurna je i Dalila Dragojević. Ona tvrdi da će tada Tomović biti još gori kada se vrati sa informacijama iz spoljnog svijeta.

Izvor:Espreso.rs

 

.———

afþór Julius Björnsson (30) visok je 206 centimetara i ima otprilike 193 kilograma, dok njegova supruga, fitnes instruktorka Kelsi Henson (29) ima svega 158 centimetara

Ona je lakša od njega čak 140 kilograma.

1

Zvijezda serije “Igra prestola” koji tumači lik kojeg oslovljavaju sa Planina, u srijedu se pojavio u New Yorku na svjetskoj premijeri osme sezone serije, a sve oči bile su usmjerene ka njegovoj djevojci.

2

3

Oni ne obraćaju pažnju na komentare, a glumac je posebno ponosan zato što važi kao jednog od najjačih muškaraca u svijetu.

4

– On jede stvarno mnogo. Ako odemo u supermarket, treba nam kamion da bismo podmirli njegove potrebe – rekla je uz smijeh Kelsi.

5

Kada su ih prijatelji pitali kao izgleda njihov intimni odnos, on je kratko rekao:

6

“Ona je uvijek gore”.

7

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.