pon. nov 30th, 2020

Kockica

Uz kockicu uzivajte svi

UŠLI SU NA FACEBOOK PROFIL BERBERINA I ZATEKLI NEŠTO ZASTRAŠUJUĆE: Pogledajte šta je objavio, DVA KOMENTARA KOJA LEDE KRV U ŽILAMA!

1 min read

Ninoslav Jovanović poznatiji kao Malčanski berberin za kojim je u toku potraga zbog sumnje da je oteo djevojčicu iz Niša Moniku Karimanović (12), upravo u ovom trenutku ugasio je Fejsbuk nalog, što dalje govori da je bio aktivan na ovoj društvenoj mreži.

I dok svi tragaju za njim, u javnosti je objavljeno kako je on još prošle godine na Facebooku ostavljao zastrašujuće komentare.

“Ćao, tako ih sve treba šišati”. Ove riječi u komentaru na jednoj Fejsbuk stranici za otkup ženske kose možda i ne djeluju strašno ako se ne zna da ih je napisao Ninoslav Jovanović, koji je osuđen jer je šišao i silovao djevojčice.

sisajtte

Foto: Facebook

Ispod ovog utiska, dodao je i komentar: “Imam dosta prijateljica koje bi sjekle, a ne znaju”. Vrhunac je komentar video snimka kojim Jovanović kao da opisuje svoju filozofiju odnosa sa ženama: “Ćao, tako ih sve treba šišati”.

Jovanović je napastvovanje dvije devojčice u 2005. počinio dok se nalazio na uslovnoj slobodi, nakon 9,5 godina provedenih u zatvoru zbog prevara i silovanja. Vještaci su na poslednjem suđenju utvrdili da nije duševno obolio, ali da ima psihopatsku strukturu ličnosti te da je velika vjerovatnoća da će djelo ponoviti.

(Novi.ba/Blic.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.