ned. nov 29th, 2020

Kockica

Uz kockicu uzivajte svi

UPRAVO STIGLE LOŠE VIJESTI O MALČANSKOM BERBERINU, OGLASIO SE NOVINAR PINKA SA LICA MJESTA: Ko će sada da traži Moniku?!

2 min read

Opsežna policijska potraga za Ninoslavom Jovanovićem, poznatijim kao Malčanski berberin, koji je 20. decembra oteo Moniku Karimanović (12) u naselju Brzi Brod kod Niša uveliko traje.

Danas tokom dana više od 520 pripadnika MUP-a zajedno sa 100 lovaca aktivno je bilo angažovano u pretrazi terena. Pretraženo je oko 50 sela i zaseoka, a pripadnici MUP-a ulazili su u sve napuštene kuće.

Potraga još uvijek nije urodila plodom, javio je iz Brčinovaca novinar TV Pink Mladen Mijatović.

U ovom trenutku nema konkretnih rezultata, ali u policiji saznajemo da će se sve dok djevojčica ne bude pronađena intenzivno raditi na njenom lociranju kako bi ona što pre bila vraćena roditeljima.

Pretražuje se i na otvorenom terenu, sve moguće zemunice, bunkeri, napušteni rudnici, sve lokacije i mjesta gdje bi potencijalno mogli da se nalaze i sakriju otmičar i djevojčica.

screenshot-from-2019-12-28-19-14-18

Ništa se ne prepušta slučaju, svaka dojava građana se ozbiljno shvata i policija izlazi na teren. Značajno je to što je među 50 sela i zaseoka pregledano, a među njima su i novi i stari objekti.

U toku današnjeg dana i nekoliko grobalja je pregledano zato što na groblju ostaje hrana i pretpostavlja se da je otmičar u potrazi za hranom pretražio groblja, a do sada nije pronađen trag.

Pod prismotrom je i željeznička pruga koja povezuje Knjaževac-Svrljig-Niš što je i neka trasa kojom se otmičar kretao, prema tvrdnjama nekih svjedoka.

Prema najnovijim informacijama provjeravaju se i svi kontakti Ninoslava Jovanovića. Još uvijek nije poznato da li je on u ranijem periodu proveravao teren i istraživao.

U potragu za Monikom uključila se i Vojska Srbije, kao i pripadnici BIA.

Upravo su stigle i loše vijesti za Malčanskog berberina, tj. da je izvršena i smjena policajaca, te odmorni policajci traže otmičara i Moniku, piše “Pink”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.