pon. nov 30th, 2020

Kockica

Uz kockicu uzivajte svi

NIJE UHAPŠEN MALČANSKI BERBERIN ZA KOJIM JE TRAGALA CIJELA SRBIJA???

3 min read

Foto: Printscreen

Dvanaestogodišnja Monika Karimanović iz Niša, za kojojm se tragalo posljednjih deset dana, pronađena je danas u blizini Svrljiga, živa i zdrava, saznaje agencija Beta iz izvora bliskih istrazi.

Njen otmičar, Ninoslav Jovanović poznat kao Malčanski berberin, navodno uhvaćen je kod sela Pasjača u blizini Niša.

 

 

naslovna-0-0

Otmičar Ninoslav Jovanović je još uvek u bekstvu i za njim se intenzivno traga. Iako nema zvanične potvrde, pojedini mediji su objavili večeras da je otmičar uhapšen, ali je ta informacija naknadno promenjena.

Monika Karimanović je dobro i trenutno nalazi se nalazi u Kliničkom centru u Nišu. Devojčica će biti zadržana na Dečijoj hirurgiji kako bi se detaljno izvršili svi pregledi.

Monikina majka i otac su dobili odobrenje od policije da mogu da vide svoju ćerku.

Radovanović: Monika je svesna i nije životno ugrožena

Direktor Kliničkog centra Niš Zoran Radovanović izjavio je večeras da je devojčica Monika Karimanović, koja je bila oteta pre deset dana i danas pronađena, u svesnom, stabilnom stanju i da nije životno ugrožena.

“U toku su sve neophodne pretrage, s psihologom, socijalnim radnikom… Večeras će biti smeštena na klinici zajedno s majkom i pratićemo njeno stanje”, rekao je Radovanović novinarima.

On je dodao da je Moniki sada pre svega potreban mir, i da će još nekoliko dana biti na dečijem odeljenju Kliničkog centra gde će razgovarati s timom psihologa.

“U kontaktu smo s Ministarstvom zdravlja i važno je da bude kod nas nekoliko dana da bi se uradilo sve što je neophodno i da se pomogne njoj da ovih teških deset dana bude iza nje”, napomenuo je direktor KC Niš.

Monika Karimanović pronađena je danas posle 10 dana potrage od kada ju je oteo Ninoslav Jovanović, poznatiji kao “Malčanski berberin” i ranije osuđivani pedofil.

Za Jovanovićem, koji je dva puta osudivan zbog silovanja, policija i dalje traga.

Mediji o devojčici i otmičaru

Kako navodi Kurir, Monika Karimanović (12) iz niškog naselja Suvi do pronađena je danas živa i zdrava u ataru sela Svrljiški Miljkovac. Portal navodi i da sudbina njenog otmičara Ninoslava Jovanovića zvanog “Malčanski berberin“ za sada nije poznata, a da je devojčica pronađena u grobnici.

“Blic” je kao prvu informaciju naveo da je Monika Karimanović spasena u selu Pasjača i da je reč o selu iz kog je majka odbeglog Ninoslava Jovanovića. Kako saznaje list, Monika je pronađena u napuštenoj vikendici bez vidljivih povreda.

Monika je spasena kada je vlasnik vikendice ušao u kuću i video devojčicu i njenog otmičara Ninoslava Jovanovića, poznatog kao Malčanski berberin, ekskluzivno saznaje Blic. Uplašen što je otkriven, Jovanović je skočio kroz prozor i dao se u beg, a vlasnik vikendice izveo je otetu devojčicu i predao je policiji.

Kako saznaje RTS, Monika je pronađena u seoskoj kući.

Informer piše da je u trenutku kada je policija opkolila Malčanskog berberina, on devojčicu pustio i zatim nastavio da beži, a “Novostima” je potvrđeno i da je Malčanski berberin uhapšen.

Živ im u ruke neću pasti, rekao je Ninoslav Jovanović pre nego što je pustio Moniku Karimanović. Ovo je, kako “Informer” saznaje, Monika rekla policajcima koji su je pronašli.

Prema njenim rečima, Ninoslav Jovanović sa sobom nosi ogroman nož.

Otmičar Ninoslav Jovanović zvani “Malčanski berberin” uhapšen kod mesta Jasenovik, objavila je “Politika” večeras.

Mediji su objavili sliku devojčice na nosilima na kojoj se vidi da je ošišana.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.