pon. nov 30th, 2020

Kockica

Uz kockicu uzivajte svi

“Udala sam se za mog svekra…”

2 min read

Udala sam se za mog svekra… Svi me pljuju, a ne znaju istinu. Moj muž je um,ro nakon samo 9 godina našeg braka i sa samo 33 godine ostala sam samohrana majka troje djece. Bio je to veliki šok za mene, nisam znala kako dalje. Nakon nekih par mjeseci moj svekar me je… kako da kažem zaprosio.

Naime, on je stariji čovjek i bio je jako bolestan, a nakon sm,rti sina stanje mu se pogoršalo i doktori mu ne daju velike šanse da će još dugo da poživi. Stvar je u tome što on ima njemačku penziju i to dobru, da sad ne pišem koliko, ali dovoljno da mogu normalno bez problema hraniti svoju djecu i njegove unučiće dok sam živa. Svi me, tačnije nas u mjestu osuđuju zbog toga i govore nam da smo nemoralni, te da ne postoji razlog zbog kojeg bi se snaja udala za svekra.

5b6d92e1-2efc-4669-8692-3d090a0a0a67-heres-how-much-you-should-expect-to-pay-this-wedding-season-previeworg

U početku mi je to izgledalo normalno i logično, jer nikakve odnose niti smo imali niti ćemo ikada imati, sve je isto kao prije osim što sam ja zakonska nasljednica svega njegovog ako supruga. Međutim, zbog konstantnih pritisaka i ponižavanja od okoline sve mi je teže to breme nositi na leđima. Čak sam počela razmišljati da odustanem od svega, bez obzira na sve što meni i mojoj djeci taj brak donosi. Ne znam šta je pametno… Pišem ovo kako bih zamolila sve ljude koji bi mi mogli dati savjet da mi pomognu da donesem pravu odluku.”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.