sri. dec 2nd, 2020

Kockica

Uz kockicu uzivajte svi

“Udala sam se u subotu, a već danas me svekrva istjerala iz njihove kuće”

2 min read

“Udala sam se u subotu, a već danas me svekrva istjerala iz njihove kuće, a sinu, mom mužu zabranila da krene za mnom. Vratila sam se kod mojih roditelja i svakim trenutkom mi je sve teže i teže. Duša me boli… srce hoće da pukne od tuge. Mala smo sredina i ovo je bukvalno kraj života za mene…

Raspuštenica sam postala sa samo 19. Ko će više da me ženi, ostat ću sama do kraja života. Boli me i razlog zbog kojeg me svekrva otjerala jer nisam kriva uopše. Jutros je ušla u sobu, ja i muž smo još uvijek spavali, a svekrva je tada počela da pregleda posteljinu.

 

Nakon što je sve pregledala i to više puta, te kada je shvatila da nema tragova gubljenja nevinosti, bukvalno je pobjesnila. Riječi koje mi je uputila su nešto najgore što sam čula u svom životu. Čak je podigla i ruku na mene, ali se suzdržala i nije me udarila. Zašto me boli?

Loading..

Boli me jer sam moju nevinost dala njnom sinu, ali prije 4 godine… boli me jer nikada nisam imala drugog muškarca, on mi je prvi i jedini, a vjerovatno će tako i ostati, jer kažem ko će raspuštenicu… udavaču… Niko!!!!! On to zna, zna da mi je prvi i jedini, ali ne može protiv svoje majke koja je… možda će zvučati bezobrazno, ali PRAVA JE VJEŠICA… Uh… Ne znam šta da radim.”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.