pon. nov 30th, 2020

Kockica

Uz kockicu uzivajte svi

“Udala sam se prije 4 mjeseca i RAZMIŠLJAM DA SE RAZVEDEM…”

2 min read

Udala sam se prije 4 mjeseca i RAZMIŠLJAM DA SE RAZVEDEM…

Živimo kod roditelja mog muža i svekrva me toalno ne podnosi. Prije par dana svekrva je pripremala slavu, od ranog jutra je po kući lupala šerpama, probudila me prije 5 ujutro, kao i svakoj zeni potreban mi je odmor. Katastrofa.

nwobyjo

Nekako sam uspjela opet zaspati, a kada sam ustala oko 9 umjesto da ja na nju budem ljuta, ona se prema meni ponašala baš odvratno. Poželjela sam joj DOBRO JUTRO, a ona mi ništa nije odgovorila. Osjećala sam se baš pomiženo.

Kasnije dok sam sa mamom razgovarala preko telefona, dogovarale smo se da odemo u frizerski salon, doživjela sam nešto preko čega ne mogu preći. Svekrva mi je prišla zgrabila telefon i razbila o zid rekavši da je bolje da uzmem krpu i pomognem joj oko pripremanja slave, nego što se sa drugaricama dogovaram u koji frizerski ću da idem.

 

djevojka-place-tuzna-pexels

Proplakala sam od muke i otišla u svoju sobu. Toliko sam bila ljuta da sutradan nisam ni na slavu izašla, jednostavno preko takvog njenog ponašanje ne mogu preći, niti želim. RAZBILA MI JE MOBITEL… Mužu sam rekla ako želi da razmisli u idućih 10-ak dana i da se za početak preselimo kod mojih u grad dok se ne snađemo i ne iznajmimo vlastiti stan ili da se razvedemo, jer ja u ovoj selendri sa ovim nekim zastarjelim običajima i načinom života ne mogu i ne želim da živim.

tuzna

Sve mi više liči da će mo se razvesti, jer moj muž ne da ne želi već NE SMIJE DA NAPUSTI SVOJE RODITELJE. Savjet za djevojke, NI SLUČAJNO NEMOJTE NA SELO DA SE UDAJETE, POKAJATI ĆETE SE PRVI DAN! Ja imam 23 i stvarno ne znam kako sam sebi ovo dopustila, nisam tako mlada…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.