ned. nov 29th, 2020

Kockica

Uz kockicu uzivajte svi

U braku smo nešto više od dvije godine i živimo u porodičnoj kući mog muža.

2 min read

U braku smo nešto više od dvije godine i živimo u porodičnoj kući mog muža. U zadnje vrijeme često vidim svekrvu da se dopisuje, kucka po mobitelu i laptopu. Pretpostavila sam da se dopisuje sa nekim likom.

Inače njen muž, otac mog supruga joj je umro pre godinu dana i zbog toga me je jako interesovala istina pa sam nekako došla do njene šifre na fejsu i vidjela da zaista ima nekoga i to ne sa bilo kime već sa rođenim bratom njenog pokojnog muža. Sve to sam skrinovala (slikala) za one koji ne znaju.

 

sadw

Razmišljala sam da li da to kažem mužu pošto je on mnogo volio svoga oca i znam da bi ga to sve jako potreslo, ali riješila sam da o tome ćutim i kad već imam tu informaciju o njoj da to preokrenem u svoju korist.
Kada smo ostale same rekla sam joj da sve znam i da imam kopije svih njenih poruka sa njenim djeverom i da ću sve reći njenom sinu ako mi ne bude, odnosno ne budu novčano svakog mjeseca plaćali 200-300evra, koliko mi kada bude trebalo.

Loading..
bigstock-it-s-so-sad-story-116331719-e1519055705346

Ja sam domaćica i svo vrijeme sam u kući, ne radim i samo brinem o djeci a voljela bih imati neke pare da kupujem sebi garderobu pošto muž ne ulaže u mene ništa. Ne smatram da sam loše postupila, da se ona nije dopisivala s njim, ništa od ovoga se ne bi ni desilo.”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.