pon. nov 30th, 2020

Kockica

Uz kockicu uzivajte svi

TRUDNA SEKA ALEKSIĆ OTVORILA VRATA SVOG DOMA I POKAZALA KAKO SE KOD NJE PROSLAVLJA BOŽIĆ: Nećete vjerovati šta je pjevačica sve spremila sa STOMAKOM DO ZUBA!

3 min read

Seka Aleksić kaže da je Božić za nju postao mnogo radosniji praznik otkad je postala majka.

Folk zvezda je sina Jakova dobila u septembru 2016, a drugog nasljednika će donijeti na svijet u februaru i već je odlučila da mu da ime Isak.

– Veljko i ja se radujemo Isaku podjednako kao što smo se radovali Jakovu. Jedva čekam da ga uzmem u ruke i prislonim na grudi. Užasavam se roditelja koji djecu dijele na dječake i djevojčice. Treba da budemo zahvalni kad nam Gospod podari zdravo dete, pol je potpuno nebitan – kaže Seka i dodaje:

seka

Foto:Instagram

– Praznici u mom domu su dobili novi smisao otkad imam porodicu. Oduvijek sam ih voljela, a sada imam i razlog više da se radujem kraju decembra i početku januara, kada su praznovanja učestala, a dom ispunjen ljubavlju i najljepšim osjećanjima. Sada tu radost uvećava dječji osmijeh! Sreća je potpunija i veća ako se dijeli. Božić će nam biti ljepši i radosniji kad dobijemo Isaka.

Pjevačica je vernik i poštuje sve običaje za Božić.

– Ne samo da ih poštujem nego mi oni zaista pričinjavaju veliku radost: od pripremanja trpeze za Badnji dan i Božić, unošenja slame, donošenja badnjaka, za šta je suprug Veljko zadužen, do dočekivanja položajnika i božićnih pesmica… Među božićnim običajima dosta je onih koji su vezani za djecu, tako da im se sada, od kada sam postala majka, još više radujem – priča pevačica i dodaje:

seka1

Foto:Instagram

– Na Badnji dan moj suprug donosi badnjak, tako u naš dom unosi zdravlje, sreću i napredak. Uz badnjak, tu je i žito da godina bude plodna, kao i slama, jer se upravo na njoj rodio Isus. Sa zalaskom sunca, na Badnje veče u kuću unosimo badnjak. Na našoj trpezi budu riba, pasulj prebranac, pogaču umijesim bez kvasca, a tu su i orasi, suve šljive, badem, lešnici… Poslije večere ostavim ponešto na stolu, ne sklonim sve, u duhu običaja tog svetog dana.

Seka priča da Veljko, Jakov i ona Božić proslavljaju tri dana i da im u goste dolaze rodbina i prijatelji.

seka2

Foto:Instagram

– Kuća nam je puna gostiju i dragih prijatelja, sa kojima suprug i ja provodimo cijelu godinu, a čije su porodice daleko. To je posebna prilika da se okupimo, da provedemo vrijeme zajedno. Prisjetimo se svega lijepog što smo zajedno prošli i nazdravimo uz vino – za zdravlje, sreću i lijepu budućnost – kaže pjevačica.

Seka Aleksić je otkrila šta uvijek radi na božićno jutro.

seka3

Foto:Instagram

– Dok ispijam prvi gutljaj kafe, uvijek se prisjetim svog djetinjstva, ljubavi koja mi je bila davana tada. Živela sam veoma skromno i neke materijalne stvari mi nisu bile dostupne, a nisam ni želela skupe poklone. Učena sam i vaspitavana da tuđe poštujem, a svoje volim, da se samo radom i upornošću može ostvariti želja, da se materijalna stvar prosto može izgubiti, uništiti, da su čista duša i čist obraz najbitniji u životu – kaže Seka.

Izvor:Srbijadanas.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.