sri. dec 2nd, 2020

Kockica

Uz kockicu uzivajte svi

SVI SE SKUPILI DA VIDE DRAGANU MIRKOVIĆ, DOŠLA NA SNIMANJE U DOSAD NEVIĐENOM IZDANJU: Kad su muškarci vidjeli DONJI DIO SLIKE, počeli su da se ZNOJE!

1 min read

radicionalno snimanje novogodišnjeg programa Draganine televizije obilježilo je nezapamćeno interesovanje medija, rekordan broj zvijezda estrade ali i domaćica Dragana Mirković koja je blistala u bakarnoj haljini i bila kao i svake godine najveselija.

dm
Došavši na snimanje u najnovijem modelu “Rols Rojs Fantom” čija je vrijednost gotovo milion evra, koji je njen suprug Toni prije samo nekoliko dana preuzeo kao jedini vlasnik ovakvog četvorotočkaša na Balkanu, Dragana je srpljivo pozirala i davala izjave novinarima, da bi potom otišla i provela veče u druženju sa kolegama.

Među onima koji su prvoga dana došli bili su Zorica Brunclik, Vesna Zmijanac, Snežana Đurišić, Goca Tržan, Leksington bend, Era Ojdanić, kao i Bora Drljača kome je ovo bilo prvo pojavljivanje po izlasku iz bolnice i mnogi drugi. Snimanje će se nastaviti i sutra kada će folk carica ponovo dočekati kolege.

draganam
Izvor: srbijadans.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.