pon. nov 30th, 2020

Kockica

Uz kockicu uzivajte svi

SRBI NA NOGAMA, EVO ŠTA ĆE SADA BITI SA MALČANSKIM BERBERINOM, OGLASIO SE I MINISTAR STEFANOVIĆ: Ove riječi odjekuju Srbijom!

1 min read

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, za kojim se tragalo zbog sumnje da je na teritoriji Niša izvršio krivično djelo otmice, pronađen je nakon intenzivne potrage u selu Malča, i to na malčanskom groblju. Povodom njegovog hapšenja oglasio se i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović:

„Čestitam posvećenim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova koji su danas, nakon višednevne potrage, uhapsili Ninoslava Jovanovića osumnjičenog da je oteo dvanaestogodišnju djevojčicu iz Suvog Dola kod Niša.

692335-policija-trazi-malcanskog-berberina4433-ff

foto: Filip Plavčić

Drago mi je da će ovi predani ljudi koji su i novogodišnje praznike proveli neumorno pretražujući teren u teškim vremenskim uslovima u potrazi za njim, Božić moći da provedu u porodičnom okruženju.

Nadam se da će pravosudni sistem Srbije imati u vidu koliko je monstrouzan zločin koji je počinjen i da će ovaj zlikovac dobiti najtežu moguću kaznu“, rekao je Stefanović.

Pogledajte prvu fotografiju Malčanskog berberina nakon hapšenja:

slika

foto: Printscreen, Srbija danas

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.