pon. nov 30th, 2020

Kockica

Uz kockicu uzivajte svi

SKINULA SE I KRENULA DA SE OKUPAM, A DEČKO TRAŽIO SLIKU, KAD SAM MU POSLALA MORAO POPITI LIJEK ZA SMIRENJE: Ovaj prizor neće nikad zaboraviti

2 min read

Slanje fotografija iz kupatila i wc-a među mladim, ali i onim malo starijim sve je popularnije, ali ovako nešto još nije viđeno.

 

Naime interneom kruži screan dopisivanja mladog para gdje momak nagovara djevojku da mu pošalje fotografiju, a način na koji je zadovoljila njegovu želju je i više nego zanimljiv.

Želio je fotografiju iz kade i… dobio je fotografiju iz kade.

Najbolje da pogledate o čemu se radi…

chat1

BONUS ISPOVIJEST:

“Moja snaha je prava beštija. Od mog sina je starija 5 godina i došla je TRUDNA, a i danas dan ga vara…

nintchdbpict000548541500

Čije je dijete to samo ona zna, mada govori da je mog sina, ali…

Već su 3 godine u braku i malac kako raste uopšte ne liči na mog sina. Zbog toga sam uradila DNK test očinstva prije nekoliko dana i naravno moj sin NIJE OTAC, ko je, Bog sami zna i možda ona. Tada sam otišla do moje snahe i od srca joj čestitala na savršenoj glumi.

001-thelanawwe-0c993090b973ba8c393c75a49b89d560

Sigurno vam nije jasno, pa kako da kažem, sudbina sa ponovila 25 godina kasnije. Ni moj sin nije sin mog muža već njegovog najboljeg druga. I danas se druže i pojma nemaju o ovome.

Loading..

Ne zamjerim mojoj snahi, samo sam joj rekla da ulogu mora igrati do kraja i da nikada niko ne smije posumnjati. Ja jesam jer sam možda iz te priče, ali generalno, kao da mi je kćerka.”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.