čet. dec 3rd, 2020

Kockica

Uz kockicu uzivajte svi

PRVI ČOVJEK POLICIJE OTKRIO GDJE SE NALAZI BERBERIN: Nije prešao GRANICU, OVO SU NAJNOVIJE VIJESTI O MONIKI!

2 min read

Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je danas da potraga za nestalom djevojčicom Monikom Karimanović (12) traje 24 sata bez prestanka.

Rebić je za TV Prva kazao da su tokom noći uključeni svi tehnički resursi, kao što su dronovi i termovizijske kamere.

Najavio je da se danas očekuje da se timu za potragu djevojčice priključe i pripadnici Vojske Srbije i podsetio da su se u subotu timu koji danima pretražuje područja oko Knjaževca priključili i članovi Bezbednosno informativne agencije.

– Na osnovu svih tragova mi znamo da je to uradio Ninoslav Jovanović – naveo je Rebić.

rebic

Foto: Fonet

On je objasnio da je potraga otežana zbog teškog terena, ali i zato što se Jovanović očigledno dobro pripremio za izvršenje ovog djela i obezbijedio skloništa u kojima će boraviti sa žrtvom.

– Oko dva mjeseca pre nestanka Monike, Jovanović je viđen na tom području. Videli su ga i njeni roditelji na izvjesnoj udaljenosti od kuće, ali nisu sa njim imali kontakt, kao i mještani knjaževačke opštine – rekao je Rebić.

On je istakao da je policija 95 odsto sigurna da otmičar nije sa žrtvom prešao državnu granicu i rekao da je za njim ipak raspisana plava međunarodna potjernica.

berberin

Dodao je da se uspješno skrivanje višestrukog silovatelja može objasniti i činjenicom da u predelu Knjaževca i cijelom potezu od Niša prema Zaječaru i Pirotu, ima mnogo napuštenih sela i da u 90 odsto kuća niko ne boravi, a za skrivanje su pogodna i groblja.

Policija, prema njegovim riječima, svaki objekat obilazi više puta, za slučaj da otmičar mijenja mjesta boravka.

– Mi ne gubimo nadu, vjerujemo da je živa i da ćemo je prije ili kasnije naći – zaključio je Rabić.

(Espreso.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.