pon. nov 30th, 2020

Kockica

Uz kockicu uzivajte svi

PROŠLO JE 12 GODINA OD SMRTI TOŠETA PROESKOG, evo kako danas izgleda njegov grob: Mnogi se rastuže kad vide!

2 min read

U glazbenom svijetu 2007. godine, vrijeme je stalo, a cijela je regija ostala u šoku. U srijedu 16.10.2019., obilježava se dvanaest godina kako nas je prerano napustio Toše Proeski.

Svatko se na svoj način prisjeća čovjeka i pjevača, koji je svojim ljudskim i glazbenim djelima ostavio neizbrisivi trag. Njegovi sugrađani u Kruševu, kao i brojni štovatelji, obići će posljednje počivalište makedonskog slavuja.

Evo kako danas izgleda njegov grob:

tose2

Foto:Printscreen

Ni za života, ni danas, ne postoji čovjek koji za Tošu Proeskog nije imao samo pohvale. Njegove riječi, ‘Ne želim da mi skidate kapu, samo želim da se ponosite mnome’, ostat će zauvijek urezane u srcima svih koji su ga osobno poznavali, te brojnih obožavatelja i štovatelja, koji su ga zavoljeli kroz njegovo glazbeno djelovanje, navodi se u priopćenju iz Hit recordsa.

Video:Toše Proeski – Igra bez granica

Tradicionalno, fanovi su i ove godine uoči obljetnice, pripremili brojna događanja u spomen na Tošu. U crkvi na Rokovom perivoju u Zagrebu, ove nedjelje 13.10. s početkom u 10 sati, bit će održana misa, kojoj će prisustvovati i maratonci iz Makedonije. Oni će dan kasnije, u ponedjeljak 14.10. s početkom u 15:30 sati, iz Nove Gradiške krenuti na tradicionalni maraton prema Kruševu.

tose-proseski2

Foto:Pixsell

Dvanaest dugih godina kasnije Tošine riječi, ‘Ve Sakam Site’ (Sve Vas Volim), pokazuju koliko je veliko srce imao skromni mladić, koji je svojim djelima uvijek nesebično pomogao onima kojima je bilo najpotrebnije.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.