uto. nov 24th, 2020

Kockica

Uz kockicu uzivajte svi

PRELIJEPE I IZUZETNO PRIVLAČNE I BEZ SILIKONA: Ove pjevačice nisu uradile nijednu estetsku operaciju, a uzbuđuju nas svakodnevno! BROJ 1 I 4 DJELUJU FENOMENALNO

2 min read

Malo je pevačica sa domaće muzičke scene koje se mogu pohvaliti da je na njima sve prirodno i da nisu posećivale plastičara. Trend i potreba da se silikonima i hijaluronom popravi neki deo tela u Srbiji odelela je samo nekolicina pevačica kojima tako nešto nikada nije palo na pamet.

Milica Pavlović

Kada se par meseci pojavila u emisiji “Amidži” šou sa raskošnim dekolteom koji je u prvi plan izbacio njene bujne grudi, skoro svi su bili ubeđeni da je Milica Pavlović ugradila silikone. Pevačica je ubrzo demantovala da je posetila plastičnog hirurga i objasnila zbog čega su joj grudi porasle.

 

– Nisam ugradila silikone. Istina je da sam se ugojila i da je taj višak kilograma otišao baš na pravo mesto. To bi svaka devojka poželela, a ja sam eto bila takve sreće – rekla je kroz smeh Pavlovićeva.

 

Rada Manojlović

 

Otkako se pojavila na javnoj sceni, Rada Manojlović nije krila nezadovoljstvo svojim izgledom i još tada se zarekla da će promeniti nešto na sebi čim bude zaradila prvi veći honorar. To “nešto” bili su zubi koji su u njenom slučaju nepravilno izrasli, pa umesto da godinu ili dve nosi protezu, pevačica je ovaj problem rešila hirurškom intervencijom. I to je, za sada, jedino što je Rada promenila u svom izgleda. Za sve ostalo može se zahvaliti majki prirodi.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.