uto. nov 24th, 2020

Kockica

Uz kockicu uzivajte svi

Prelijepa priča siromašnog muškarca koji je živio sa svojom suprugom

1 min read

Prelijepa priča siromašnog muškarca koji je živio sa svojom suprugom.

Jednog dana, supruga, koja je imala veoma dugu kosu, zamolila je svog supruga da joj kupi češalj kako bi mogla da lijepo raščešlja kosu i da lijepo izgleda nakon toga.

Muškarac se osećao veoma loše, ali je morao da kaže ”ne”. On joj je objasnio da nemaju dovoljno novca čak ni da zamijene kaiš na njegovom satu. Žena nije insistirala na svom zahtjevu.

Kada je muškarac odlazio na posao, svratio je do sajdžije, prodao svoj oštećeni sat po nižoj cijeni i otišao da kupi češalj za svoju suprugu. Uveče je došao kući sa češljem u rukama, spreman da iznenadi svoju voljenu suprugu. Ali, on je bio taj koji je bio iznenađen kada je ugledao svoju suprugu koja je bila kratko ošišana.

Ona je prodala svoju kosu i kupila novi kaiš za njegov sat. Suze su same tekle iz njihovih očiju, ne zbog beskorisnosti njihovih dejla, već zbog uzajamnosti njihove ljubavi.

love-couple-images-with-quotes-download

Naravoučenije: Ljubav nije ništa, voljeti je nešto, ali voljeti i biti voljen od strane onoga koga voliš, to je sve. Nikada nemojte uzimati ljubav zdravo za gotovo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.