pon. nov 30th, 2020

Kockica

Uz kockicu uzivajte svi

POLICAJCI SU MU PRIŠLI DA GA UHVATE, ON JE IZUSTIO PRVE JEZIVE RIJEČI: Nije jeo 9 dana, a jedan detalj CIJELU SRBIJU ZAPREPASTIO!

2 min read

Malčanski berberin je primijećen danas na oko 200 metara od svoje kuće u Malči, gdje živi sa roditeljima, saznaje Kurir.

Primijetio ga je komšija, koji ima oko 70 godina, jer je vidio da je neko protrčao kroz dvorište, kao i da su se otvorila vrata podruma.

Kako izvor Kurira dalje navodi, on je izašao sa ženom da provjeri ko im je u dvorištu, a time su uplašili Jovanovića, koji je preskočio ogradu, iako je kapija bila otključana.

kurir-rs-berberin

foto: Kurir.rs

Krenuo je u pravcu svoje kuće, ali je prošao iza nje, kroz bagrenjak, i uputio se ka groblju. Tu je zadobio ogrebotine na licu, koje je imao tokom hapšenja.

Kada je stigao na groblje, kako nezvanično saznaje Kurir, sakrio se iza jednog spomenika, i pokrio vijencom. Kada je policija stigla na groblje, čuo je i počeo da bježi!

697209-hapsenje-malcanski-berberin-ls-1000x0

foto: Printscreen, Twitter

Sustigli su ga, oborili na zemlju, a prvo što je rekao bilo je “nemojte da me bijete!”, kaže izvor Kurira.

On je potom otkrio da 9 dana nije jeo, pa policija pretpostavlja da je posljednji put jeo sa otetom Monikom, kada su na groblju pronašli bombone.

Groblje na kom je nažen je  blizu kuće gde su mi rodtielji, zapravo na nekih 200 metara, a policija ispituje da li se Jovanović tokom potrage krio u grobnicama.

Mještani Malče sretni su, izašli su na ulice zadovoljni što konačno mogu da odahnu. Većina njih se tokom dana potrage zatvarala u domove.

Jovanović će biti saslušan sutra ili preksutra, u niškom tužilaštvu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.