pon. nov 30th, 2020

Kockica

Uz kockicu uzivajte svi

PITAO SAM MAMU MOGU LI PRENOĆITI KOD DRUGA, A ONA MI VRATILA BRUTALAN ODGOVOR, ODMAH SAM SE POKUPIO KUĆI: Je li moguće da mi je ovo rekla??

2 min read

Dopisivanje mame i sina mnoge je nasmijalo, ali ima i onih koji negoduju zbog ovakvih poruka i ovakog pristupa roditelja.

Da li je ova nepoznata mama mogla pronaći drugačiji pristup datoj situaciji, procijenite sami…

80405142-3377372922336056-1324743878896517120-n

BONUS ISPOVIJEST: 

“Radim sam sa mužem u stranoj zemlji, plata malo veća od našeg standarda.

desperate-and-sad-woman-crying-hghexxgqe-thumbnail-full01

Njegovi roditelji se ponašaju kao da nalazimo pare na ulici, bukvalno su se toliko izbezobrazili da su počeli da zovu samo kad im treba novac, a pritom imaju primanja.

sad-alone-crying-girl-on-bed

Kad bi došli na odmor, gospodja se nije udostojila ni ručak da spremi da nas dočeka, dočekala nas je pitanjem jel ćete jaja na oko ili kajganu.

cry-woman-6

Bukvalno je davao njima šakom i kapom, dok smo od našeg dijela kuće sredili samo spavaću sobu i kada dodjemo nemamo gdje. Vrhunac je bio posljednji put kada smo dolazili, gospodja se uselila u našu sobu bez pardona, tako da smo morali da spavamo kod tetke prekoputa.

Loading..
woman-crying

Za to krivim muža jer je to dopustio i ne čini ništa povodom toga, znači sutradan pored njih takvih za moje dijete bi trpilo, jer se od njega ocekuje da plaća sve njihove troškove i baškarenja, a mi da crnčimo za njih.

Zato sam odlučila da se bez pardona razvedem. “

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.