čet. dec 3rd, 2020

Kockica

Uz kockicu uzivajte svi

OVO JE RODNA KUĆA SRPSKE PJEVAČICE, OTIŠLA JE U SVOJE SELO I POKAZALA GDJE JE ODRASLA: Otac joj je bio zemljoradnik, a majka kuharica, evo od koga je NASLIJEDILA TALENT!

2 min read

Ana Bekuta odrasla je u Priboju, pa se ponovo vratila u svoje mjesto i otkrila detalje koje niko o njoj nije znao.

“U toj kući sam rođena, imam dve mlađe sestre Dobrilu i Milinu. Svoj talenat sam naslijedila od oca, mama je skrivala taj svoj talenat. Djetinjstvo nije bilo siromašno, ali nije ni preticalo, imali smo koliko nam treba”, rekla je Ana i dodala:

2048085-screenshot-65-ff

foto: Printscreen

“Moji imaju zemlju, pa su bili poljoprivrednici, u hrani nismo oskudevali. Morali smo da pomažemo, jer je majka radila, pa smo je mijenjali. Nas tri sestre smo funkcionisale kao jedna dobra domaćica. Jedna sestra živi u Beogradu, a druga u Čačku. Kako smo starije, shvatamo da nam je djetinjstvo bilo divno i koristile smo svaki momenat u igri. Tata nam je ljeti pravio jedan šator, tu smo živjele kako grane Sunce, pa dok ne krenemo u školu.”

Pjevačica kaže da je sigurna da su njeni roditelji bili ponosni na nju.

“Znam da su moji ponosni, tata mi je to govorio dok je bio živ. Nadam se da sam ispunila njegove želje, koliko je bilo u mojoj moći, trudila sam se da im priuštim sve što su želeli”, kazala je Bekuta u “Premijera – Vikend Specijal” i dodala da je školu obožavala:

2048087-screenshot-66-ff

foto: Printscreen

“Školu sam obožavala, bila sam odličan đak. Bila sam pod uticajem učiteljice i nastavnice, oslikavale su sve što sam željela u životu. Gimnazija mi nije izbrisana iz sjećanja, vladala je divna atmosfera. U 17. godini se sve promijenilo. Kada podvučem crtu, za sada, poslije 30 godina, mislim da je ostalo nekog traga od mene.”

Bekuta je priznala i da je prve korake njen sin Igor napravio u manastiru u Priboju, kao i da je njena majka radila kao kuharica. Pjevačica je otkrila i tajnu svog imena.

“Bekuta je sinonim za jedan no,ž, a Ana je prelijepo ime. Čovek sa kojim sam radila prvi album rekao je da je moje ime Nada dosadno, u to vrijeme ih je bilo bar 4. Mene moji mještani još uvijek zovu Nada, a mislim da bih karijeru napravila kao Nada Polić. I jedna i druga osoba su sublimacija onog što zapravo jesam. Na oba imena sam ponosna. Ana Bekuta je ime koje mi je više donijelo”, izjavila je Ana.

2048081-screenshot-62-ff

foto: Printscreen

Ana dolazi i sa svojim dugogodišnjim partnerom Milutinom Mrkonjićem u Priboj, gdje se druže sa njenom majkom.

“Imaju oni svoje šale uvijek, mama je ponosna na našu vezu. Uvijek se sve završi smijehom. Žao mi je što ne dolazim često u svoje rodno mjesto, vjerovatno ću se nekad kajati. Ponosna sam na ove divne i staložene ljude”, izjavila je pjevačica.

Izvor: Kurir.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.