uto. nov 24th, 2020

Kockica

Uz kockicu uzivajte svi

OVO JE KUĆA U KOJOJ ŽIVI BERBERIN KOJI JE OTEO MONIKU: Došli su ispred i u dvorištu OVO ZATEKLI, NIKO SE NE USUĐUJE PRIĆI (FOTO)

2 min read

Malči, ispred roditeljskog doma Ninoslava Jovanovića okupljeni su građani, a redovno prolaze i policijski automobili

Reporter portala SrbijaDanas.com nalazi se trenutno u Malči ispred porodične kuće Ninoslava Jovanovića poznatijeg pod nadimkom Malčanski berberin, a koji se sumnjiči za otmicu Monike Karimanović (12).

Situacija u Malči je napeta – mještani su se okupili ispred kuće, međutim niko se ne usuđuje da uđe u dvorište. U dvorištu kuće nalazi se veliki pas koji nije privezan za lanac te to sprječava ljude da priđu kući. Kako saznajemo u kući trenutno žive Jovanovićevi roditelji, brat, snajka, dva bratanca.

1

Foto: Srbija Danas

Očiglednu napetost koja se osjeti među mještanima, dodatno pojačava prolazak policijskih automobila pod rotacijom koji učestvuju u potrazi za Jovanovićem i Monikom.

 

Podsjećamo, Monika Karimanović (12) nestala je 20. decembra kada je krenula u školu. Juče je u selu u blizini Niša pronađen njen ranac, a danas su viđeni na pruzi Beograd – Niš kod mesta Podvis.

2

Foto: Srbija Danas

Policija intenzivno traga za nestalom Monikom i Ninoslavom Jovanovićem. U potragu su uključeni meštani i porodica nestale djevojčice. Prema najnovijim saznanjima, stigle su i snajperske jedinice.

Prethodno je djevojčicin ranac pronađen u šipražju u skrovištu na oko 150 metara od malčanske petlje. Djevojčicina majka potvrdila je da pronađeni ranac pripada nestaloj djevojčici.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.