sri. dec 2nd, 2020

Kockica

Uz kockicu uzivajte svi

OVAKVA PRILIKA SE NE PROPUŠTA: Zaradite 16.000 eura ležeći u krevetu dva mjeseca!

1 min read

Sjajna prilika za ljude koji nisu ljubitelji napornog rada. Za dva mjeseca ležeći možete da zaradite 16.000 evra. Naime, Svemirski medicinski centar u Francuskoj objavio je konkurs za veoma “zanimljiv” posao.

novac

Sve što treba da radite jeste da ležite u krevetu 60 dana, i za to vrijeme možete da zaradite 16.000 eura. Ono što se od kandidata zahtijeva jeste da leže kako bi istraživači mogli da proučavaju efekte mikrogravitacije, virtuelno bestežinsko stanje.

euri

Vođa istraživanja Arno Beck kaže da je cilj eksperimenta proučavanje uticaja produženog bestežinskog stanja na ljudsko tijelo.

Kako stoji u konkursu, za istraživanje su potrebna 24 kandidata, starosti od 20 do 45 godina, a moraju da budu fizički spremni, ne bi trebalo da puše i boluju od alergija.

Oni bi bili testirani dvije sedmice prije i poslije eksperimenta. Za vrijeme trajanja istraživanja kandidati bi morali da jedu i da se kupaju ležeći, kao i da sve ostale tjelesne funkcije obavljaju u tom položaju.

euro

Ako ste zainteresovani da se prijavite na ovaj konkurs svakako bi trebalo da znate da će izabrani kandidati vjerovatno izgubiti na mišićnoj masi u donjem dijelu tijela i smanjiće im se gustina kostiju pa će nakon testiranja imati poteškoće tokom stajanja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.