pon. nov 30th, 2020

Kockica

Uz kockicu uzivajte svi

OTAC VAN SEBE: Nije mogao zaustaviti SUZE kada je vidio SINA ŽELJKA U ZADRUZI! Odlučio se na veliki korak- ODUZIMA MlLJANI DIJETE!

3 min read

Prvu rijaliti-bebu na ovim prostorima Željka Kulića, sina Miljane Kulić i Ivana Marinkovića, otac nije priznao. Dok Ivan boravi u “Parovima”, a Miljana Kulić zajedno sa mališanom u “Zadruzi”, tema roditeljstva nad mališanom ponovo je otvorena, a Marinković je donio odluku da uzme starateljstvo Miljani.

Naime, Marinković je svojevremeno priznao da nije planirao ništa ozbiljno sa Kulićevom, već da ju je iskoristio za sek.sualne potrebe, te da se trud.noća dogodila neplanirano i neželjeno. Ipak, prije ponovnog ulaska u zemunsku vilu donio je odluku da preotme nepriznatog sina Željka od majke Miljane Kulić, a sve zbog toga što je saznao za njenu novu trudnoću sa Lazarom Čolićem Zolom.

 

Poznato je da je Ivan sina vidio samo jednom i to odmah nakon Miljaninog porođaja, od tog trenutka rijaliti-učesnik nije pokazivao interesovanje za nasljednika. Iz brak sa Gocom Tržan Marinković je dobio kćerku Lenu. U javnim ispovestima rijaliti-učesnik je isticao koliko mu nasljednica nedostaje i kako bi volio da je više uključen u njen život, ali da je to nemoguće zbog lošeg odnosa sa bivšom suprugom. Pored sukoba sa popularnom pjevačicom, Ivan iza sebe ima brojne svađe sa majkom svog drugog djeteta Miljanom Kulić. Marinković je bio izričit u tome da ga ni Kulićeva ni sin ne interesuju, kao što je svojevremeno tvrdio, ali pred novo učešće u rijalitiju sve se promijenilo.

Aktuelni učesnik “Parova” je saznao za novu trudn.oću Kulićeve i u njemu su se probudile nove emocije i drugačiji planovi, tvrdi bliska prijateljica Ivanove sestre Teodore koja nam je prenijela detalje razgovora s njim.

Foto:Arhiv

– Ika je saznao za Miljaninu trudnoću. Često se u pijanstvu podsmijevao na tu temu, a Željka gotovo nikada nije pominjao u društvu. Svi znamo da je njegov otac, ali o priznavanju i DNK testu nikada nismo smjeli da govorimo kako se ne bi ljutio. Nekoliko dana pred ulazak u “Parove” Ika je promijenio ploču – započinje Teodorina drugarica koja insistira na anonimnosti i dodaje da strahuje za Miljaninog sina.

– Siroto dijete… Nije ono krivo što ima takve roditelje. Bojim se kakav će čovjek postati zbog Miljaninog i Ikinog ponašanja – priznaje ona.

Mnogo je pio, nije se smirivao, a glava je već počela da mu pada. Dugo je šutio, zabrinuto i uplakano me gledao, pa rekao: “Jadan moj Željko! Sine moj, doći će tata po tebe. Slušaj me, ukrašću Miljani dijete! Bolje da raste uz oca, kakav sam, takav sam, sa mnom bi bio sigurniji nego uz onu boles.nicu, ludu, kur..etinu” – priča sagovornica i dodaje:

 

– Ubrzo nakon toga on je opet otišao u “Parove”. Više nije pričao o Željku, a ja se nadam da je to izbacio iz glave. Bojim se da pijan ne napravi neku glupost. Završiće se rijaliti, ali njegovo opij.anje neće nikada. Bojim se da ne na.udi sebi, Miljani i tom sirotom djetetu.

Inače, Ivan Marinković je sina posmatrao kao plod strasti i nepromišljenosti, a njegovu majku kao zabavu i objekat za podmirenje potreba.

– Ono što smo Miljana i ja imali je samo strast sa moje strane. Bila je zanimljiva i mogu da kažem da sam je iskoristio jer sam vidio da mogu da je imam. Kao i svaki muškarac, imao sam potrebu za pražnjenjem, ona je bila zaljubljena u mene i eto desilo se to dijete na kraju. Dijete nisam htio, ono se omaklo. Ja nisam očekivao, mislio sam da neće iz prvog puta, ali očigledno sam vrlo plodan. Što se mene tiče, ja sam rekao da me Miljana ne zanima kao žena niti me je ikada zanimala, čak ni poslije saznanja da je tru.dna – izjavio je Ivan svojevremeno za domaće medije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.