pon. nov 30th, 2020

Kockica

Uz kockicu uzivajte svi

OGLASILA SE MONIKINA SESTRA, NJENE RIJEČI RASPLAKALE ČITAVU SRBIJU: “Naša Monika je…”

2 min read

Višednevna potraga za Monikom Karimanović je završena, a djevojčica je pronađena živa i zdrava, dok je Ninoslav Jovanović poznatiji kao malčanski berberin još uvijek u bjekstvu.

Ono što se za sada zna o Moniki jeste da se javila majci, koja ne može da dođe sebi još uvijek. Djevojčica je izmučena, i odvedena je u Klinički centar Niš kako bi se utvrdilo njeno zdravstveno stanje.

Tim povodom, razgovarali smo i sa Monikinom sestrom od tetke koja nam je kazala da je Monika veoma hrabra djevojčica, i da je za sada stabilno.

690313-monika-ff

“Ona je naša carica, a kosa će joj porasti. Trenutno je u Kliničkom centru Niša, i jedva čekamo da dođe. Mnogo smo sretni. Kada se čula sa majkom počela je da plače, i rekla da jedva čeka da je vidi. Suze su nam krenule kada smo čuli taj razgovor, nadamo se najboljem. Monika je iscrpljena i gladna, to smo čuli. Samo da nam se vrati, hvala Bogu što je pronađena. Hvala državi, i ljudima koji su se angažovali da nam je vrate, a onog montruma treba ubiti”, kazala je Monikina sestra od tetke Suzana.

Podsjetimo, Ninoslav Jovanović poznatiji kao malčanski berberin je u bjekstvu i nosi nož, a za njim je u potjeri i dalje Žandarmerija, kao i mještani različitih sela koji čekaju monstruma i imaju kolac.

majka

Ninoslav se kreće ka Bugarskoj, a Moniku očekuju kod kuće da se vrati, najviše potrešena majka Aleksandra Karamanović i otac Robert. Monika nije izgubila osjećaj komunikacije, ali je gladna i osjećaj izmučenosti ne prolazi.

Izvor:Espreso.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.