pon. nov 30th, 2020

Kockica

Uz kockicu uzivajte svi

MONSTRUM BERBERIN SE PRERUŠIO U BABU?! OBJAVLJENE SLIKE KOJE SVI MORAJU VIDJETI (FOTO)

1 min read

Izvor blizak istrazi i potrazi za Ninoslavom Jovanovićem, poznatijim kao Malčanski berberin, rekao je za medije kako je moguće da se prerušio u žensku osobu.

Iz tog razloga ne provjeravaju se samo muškarci koji prođu pored punkta, nego i sve žene. Srbija za ovih silovateljem traga već 15 dana.

Sumnja se da je on u ženskoj odjeći, da se prerušio u babu. Iz tog razloga napravili smo foto robot, kako bismo dočarali kako otprilike može da izgleda Jovanović ovako prerušen.

berbe

ilustracija/ Profimedia

Podsjetimo, potraga za Malčanskim berberinom i dalje je intezivna, a danas je već petnaesti dan, kako se za njim traga. Meštani Malče uplašeni su. Strahuju da mi “Berberbin” ponovo mogao da otme dijete sada, nakon što je pronađena Monika Karimanović koju je vukao za sobom od 20. decembra po svim mjestima na kojima se kretao.

Na terenu se i dalje nalazi oko 300 pripadnika policije, dok se Vojska povukla nakon što je oteta djevojčica pronađena. U mestima: Malča, Orehovac, Glogovac, Miljakovac na svakih sto metara stoje policijski punktovi, tvrde meštani.

Policija provjerava svaku rupu, svaki zabačeni kutak, sve što bi moglo da bude sumnjivo.

(Espreso.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.