ned. nov 29th, 2020

Kockica

Uz kockicu uzivajte svi

MONIKU ČEKA DIVNO IZNENAĐENJE KAD IZAĐE IZ BOLNICE: Evo ko je čeka u njenoj KUĆI, SAMO KAD GA UGLEDA!

2 min read

Porodica djevojčice Monike Karimanović (12), koju je 20. decembra na putu do škole oteo Ninoslav Jovanović poznatiji kao Malčanski berberin, pripremila je neodoljivo iznenađenje za nju koje će je sačekati kad izađe iz bolnice.

Naime, djevojčica se trenutno oporavlja od trauma koje je pretrpjela prethodnih dana, a kod kuće će je, kada bude došla, dočekati kučence – mali bijeli maltezer.

Ova preslatka životinjica se, čini se, već odomaćila u kući Karimanovića, a Moniku će sigurno usrećiti i postati joj novi najbolji prijatelj.

Podsjetimo, djevojčica je pronađena 29. decembra u selu Pasjača. Iako je u tim trenucima bila iscrpljena, pronađena je stabilnom zdravstvenom stanju, komunikativna i svjesna.

Nju je, sasvim slučajno, pronaša mještanin Emil Živić, kada je svratio u svoju kuću sa sinom, da je obiđe.

Pred njegovim i očima njegovog sina Malčanski berberin je skočio kroz prozor na terasu, sa terase preko gelendera u dvorište i nastavio da bježi. Viknuli su “pištolj” iako ga nisu imali, ali se ovaj dao se u bijeg.

Za Malčanskim berberinom i dalje se traga, 14 dana posle otmice male Monike. Zbog toga je direktor policije Vladimir Rebić apelovao na roditelje da ne puštaju decu da se kreću sama.

monika5

Pošto je poznato da mami djevojčice, veoma je važno naglasiti roditeljima da svoje kćerke upozore da ne razgovaraju sa nepoznatima.

Ujedno, Rebić je dao i upozorenje za sve vlasnike objekata u kojima ne žive, tražeći da ih obiđu i obavijeste policiju o eventualnim tragovima. Apel se pre svega odnosi na građane koji imaju vikendice na području Niša, Knjaževca, Zaječara i Pirota.

(Telegraf.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.