čet. nov 26th, 2020

Kockica

Uz kockicu uzivajte svi

MONIKA SE OBRATILA SRBIJI! Poslala poruku koja je ODUŠEVILA CIJELU ZEMLJU

2 min read

Srećna svima Nova godina”, poručila je danas Monika Karimanović (12) iz Niša koja se oporavlja na Dječjem odeljenju Kliničkog centra u Nišu, a od desetodnevne torture Ninoslava Jovanovića zvanog “Malčanski berberin” koji je oteo 20. decembra dok je jutru išla u školu.

– Monika vas sve pozdravlja, svim dobronamjernim građanima koji su porodici pružili podršku želimo srećnu Novu 2020. godinu. Monika je dobro, oporavlja se, počela je normalno da priča. Ona je i prvog dana govorila, ali je bila zbunjena, uplašena, a sada je sve u redu – rekao je Robert Karimanović, otac male Monike.

690313-monika-ff

Uz ovu djevojčicu koja je već prozvana “lavica” zbog hrabrosti tokom 10 dana iscrpljivanja po hladnim kućama, kilometarskim pešačenjem, leži i mama Aleksandra. O Moniki kako saznajemo, brine grupa ljekara. Ogrebotine i modrice koje je imala po tijelu su zaliječene.

U blizini klinike gdje leži se i dalje nalazi grupa policajaca koja obezbjeđuje prostor jer je njen otmičar još uvijek na slobodi.

Podsjećanja radi, potraga za djevojčicom trajala je danima. Srećom, Monika je pronađena poslije 10 dana strepnje, ali policija i dalje traga za Malčaniskim berberinom.

Danas je 14. dan potrage, a ovih dana se, prema poslednjim informacijama, pretražuje teren oko Niša, Knjaževca i Svrljiga.

(Srbija Danas)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.