ned. nov 29th, 2020

Kockica

Uz kockicu uzivajte svi

MONIKA ČEKA BOŽIĆ U BOLNICI, A SADA SU OBJAVLJENI JEZIVI DETALJI O NJENOJ MAJCI: Pozlilo joj je, a onda je Monikin potez sve iznenadio, OTAC ROBERT ZABRINUT!

2 min read

Monika K. (12), koja je 29. decembra nađena nakon što ju je oteo Ninoslav Jovanović (46), zloglasni Malčanski Berberin, do poslije Božića ostaće u Kliničkom centru u Nišu.

Policija i nakon više od dvije sedmice nastavlja intenzivnu potragu za više puta osuđivanim si**vateljem.

Robert Karimanović, otac male Monike, izjavio je u petak da se nadao da će sa kćerkom kod kuće provesti Božić, ali da je konziljum ljekara odlučio da je zadrži zbog, kako su naveli, psihofizičkih problema.

– Zaista vjerujem doktorima u KC Niš i smatram da oni najbolje znaju šta treba da rade. Sa Monikom stalno razgovaraju psiholozi i drugi ljekari, i to joj zaista pomaže. Ona je počela normalno da priča, jede i spava. Ne žali se na bolove i stalno pita kako su joj braća i drugari u školi. Moram da vam kažem da jedva čeka da ide kući – rekao je Robert.

2093023-monika-ff-uzt

On je ispričao da je njegovoj ženi Aleksandri pozlilo nakon što je Monika pronađena i da je morala da primi infuziju.

– Kada je Monika vidjela koliko je njenoj majci loše, počela je da joj govori da je sada ona tu, na sigurnom, i da ne mora više da se brine. Nije izlazila iz njenog kreveta i čak je Aleksandri čitala bajke, koje je tražila da joj kupimo i donesemo u bolnicu – ispričao je otac male Monike.

U međuvremenu, stotinak policajaca je i danas 16. dana potrade ide po selima od Knjaževca do Niša pretresajući sve napuštene kuće u kojima bi eventualno mogao da se krije Malčanski Berberin.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.