ned. nov 29th, 2020

Kockica

Uz kockicu uzivajte svi

“Moja cura je ostala trudna i baš me razočarala…”

2 min read

Moja cura je ostala trudna i baš me razočarala. Hiljadu puta sam joj rekao, ZAPRIJETIO, da pazi da se to ne desi jer imam samo 18 godina i ni na kraj pameti mi nije da se ženim i da POSTANEM TATA. Bogat sam i mislim da me na ovaj način željela “vezati” za sebe i obezbijediti sebi dobar život.

Mrzim ljude koji sve gledaju kroz korist i zato sam prema njoj, IAKO JE VOLIM, bio baš, baš okrutan. Kada mi je juče rekla da je trudna ja sam je istog trenutka počeo ignorisati. Bukvalno sam gledao kroz nju, nikakvu reakciju na njene komenatare nisam pokazivao i u jednom trenutku sam samo ustao, protegao se i otišao, KAO DA JE NEMA.

Evo za nekih par sati stiglo mi je na mobitel i na profil sigurno 100 poruka kako joj je žao, kako se izvinjava, kako priznaje da je pogriješila jer nije pazila i tako to. Ni na jednu joj nisam odgovorio. Kažem volim je, mislim da posle nje ni jednu drugu neću voljeti na taj način, ali… iznevjerila me, razočarala i na žalost mislim da više nema budućnosti za nas dvoje.

Neka se malo još pati. Meni se ovo desilo prvi put, ali znam dosta sličnih primjera i stvarno ne znam zašto su djevojke takve, zašto ostaju trudne ako muškarac to ne želi. Valjda bi beba trebala biti rezultat obostrane želje…”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.