ned. nov 29th, 2020

Kockica

Uz kockicu uzivajte svi

MALA MONIKA DOBILA POKLON ZA NOVU GODINU U BOLNICU: Evo od koga je stigao!

1 min read

Monika Karimanović (12), koja je prije dva dana izbavljena iz ruku Ninoslava Jovanovića, Novu godinu će provesti u bolnici u Nišu. Njena mama nijednog trena neće napustiti sobu u kojoj se djevojčica opravlja od agonije koju nijedno dijete ne treba da preživi, a koja je u njenom slučaju trajala punih 10 dana.

– Još uvijek je danas nisam vidio, ali svakog časa krećem za bolnicu. Njena mama Aleksandra provešće i ovo veče s njom, te će zajedno dočekati Novu godinu – rekao je za Telegraf.rs Monikin otac Robert.

monikaaa

Foto: Telegraf/D.K., Facebook/Aleksandra Caka

Kako kaže, Monika se danas osjeća bolje, a počela je i da jede.

– Ja sam mojoj devojčici već odnio poklon za praznike. Kod nje su u bolnici, sve joj je odnijeto. Mnogo nam je laknulo što je sada na bezbjednom, mnogo – rekao je ovaj čovjek, i dalje potresen zbog strahote koja je iznenada zadesila njegovu porodicu.

Kako Telegraf danas saznaje u KC Niš, njeno zdravstveno stanje je nepromijenjeno. Lagano se oporavlja, komunikativna je, počela je da jede, potpuno stabilna i komunicira sa sestrama i ljekarima, ali je pod konstantnim nadzorom ljekara i psihologa.

(Telegraf.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.