čet. dec 3rd, 2020

Kockica

Uz kockicu uzivajte svi

“Kada sam se udavala jedini uslov je bio da ne živimo sa roditeljima mog muža”

2 min read

Kada sam se udavala jedini uslov je bio da ne živimo sa roditeljima mog muža, ačnije ni blizu njegove mame, moje svekrve. Rekao mi je “Ljubavi ako treba idemo u Ameriku…”

videoblocks-the-depressed-almost-crying-obese-woman-is-hardly-gaining-weight-on-the-pec-deck-training-machine-in-green-gym-hcvxlsuotg-thumbnail-full01

Moja mama je mnogo propatila i svašta dožijela od moje babe, tj njene svekrve tako da nisam željela da proživim maminu sudbinu. Međutim… nakon što smo se vjenčali moj muž mi je rekao da se pritrpim par sedmica… ZBOG KOMŠILUKA… a da ćemo nakon tih par sedmica da pronađemo neki stančić za sebe i da se odselimo.

desperate-and-sad-woman-crying-hghexxgqe-thumbnail-full01

Dani su prolazili a moj muž nije pokazivao interesovanje da tražimo stan za sebe. Kada bih ga pitala, pronalazio je neke izgovore i tako već evo 3 mjeseca živimo sa njegovim roditeljima. Užasno me to počelo nervirati i danas dok je moj muž bio naposlu ja sam spakovala svoje stvari i vratila se mojima. Ostavila sam mu poruku i napisala mu gdje me može naći.

woman-crying

Ostavila sam mu dvije opcije da dođe pa da malo živimo sa mojim roditeljima, jer kuća mojih roditelja nije ništa manja od kuće njegovih roditelja ili… kada pronađe stan za nas dvoje da me pozove i vrlo rado ću da dođem da nastavimo naš zajednički život. Još uvijek niti je dolazio niti me zvao i iskreno malo sam se i zabrinula. Mislila sam da će odma kada dođe kući da dođe po mene, ovako… nadam se da traži stan za nas dvoje.”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.