čet. okt 17th, 2019

Kockica

Uz kockicu uzivajte svi

ISPLIVALA PRAVA ISTINA O PREVARI, JAVNOST U NEVJERICI: Evo šta se dešava sa brakom Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića

2 min read

Aleksandra Prijović se poslije deset mejseci muzičke pauze vratila poslu i snimanju spotova za nove pjesme, a u razgovoru za „Alo!“ progovorila je o navodnoj aferi svog supruga sa nepoznatom manekenkom.

Kako kaže, tvrdnje da ju je suprug varao dok je bila u drugom stanju nimalo je nisu potresle, budući da ga 24 sata drži na oku.

(Foto: Instagram)

– Mi smo 24 sata zajedno, ne razdvajamo se po cijeli dan. Što se tiče toga da me je varao dok sam bila trudna i viđao se sa nekim, mogu da kažem da je to uradio jedino ako je uspio da pobjegne noću dok sam ja spavala. Svaka mu čast onda – kaže Prija i ističe da joj je prijao odmor od deset mjeseci, ali da se istovremeno uželjela scene.

(Foto: Instagram)

– Bilo mi je čudno što se odmaram, ali sam se nakon nekog vremena navikla. Sada, kada se vraćam muzici i snimanjima, teško mi je što sam razdvojena od sina i tih nekoliko sati. Grlim ga i ljubim prije nego što krenem i govorim da će se mama brzo vratiti kući. Nedostaje mi kada god nisam pored njega. On je zaista dobra beba – priča pjevačica, koja planira da ima još djece.

(Foto: Instagram)

– Moj povratak na scenu ne znači da ne želim više da rađam. Planiram da imam još djece, pogotovo sada, kada sam osjetila koliko je majčinstvo predivno. Željela bih da imam bar dvoje djece. Ja sam jedinica, a oduvijek sam željela da imam brata ili sestru – priča Aleksandra i objašnjava zbog čega sina nikada ne bi dojila u javnosti.

(Foto: Instagram)

– Svaka žena treba da odluči šta želi da radi sa svojim djetetom. Svaka ima pravo na izbor, i da doji, i da ne doji. Što se mene lično tiče, ne bih dojila u javnosti.

– Nikada o tome nisam dublje razmišljala, ali mislim da nema potrebe za tim. Moja beba se dohranjuje jer nemam dovoljno mlijeka. Upravo zbog dohrane ne bih morala da dojim u javnosti, jer i da se negdje desi da ogladni i da treba da jede, ima flašicu – ističe pjevačica, koja će sina podržati ukoliko odluči da krene njenim putem.

(Foto: Instagram)

– Ukoliko moj sin bude izrazio želju da se poput mene bavi pevanjem, podržaću ga svim srcem. Kada sam se odlučila za pjevački poziv, imala sam punu podršku majke i oca, to mi je oduvijek mnogo značilo i trudiću se da takav oslonac budem svom detetu – zaključuje Prijovićeva za „Alo!“

(Alo.rs)

(Foto: E – stock)

Loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.