pon. nov 30th, 2020

Kockica

Uz kockicu uzivajte svi

ISPLIVALA 2 MONSTUOZNA RAZLOGA ZAŠTO BERBERIN RADI SVE OVO MONIKI: Sudski vještak otkrio zašto ŠIŠA SVOJE ŽRTVE!

2 min read

Srpska policija i danas pretražuje teren u nadi da će pronaći Moniku Karimanović i njenog otmičara Ninoslava Jovanovića koji nisu viđeni od 20. decembra.

Malčanski berberin koga Srbija pamti još od 2006. godine osuđen je na 15 godina zatvora jer je jednu dvanaestogodišnjakinju s****ao, a drugu pokušao, prethodno im ošišavši kosu makazama.

Međutim, Vrhovni sud Srbije smanjio je kaznu na 12 godina. Iz zatvora je izašao početkom januara 2018. godine, a iste uhapšen zbog proganjanja žena preko Fejsbuka, da bi posle 14 godina od prvog silovanja počinio još jedno gnusno dijelo, a za žrtvu je izabrao Moniku (12).

Tog jula 2005. godine, poslije samo dva mjeseca na uslovnoj slobodi krenuo je u potragu za maloletnicama.

692331-policija-trazi-malcanskog-berberina4331433-ff

Vještaci su tada utvrdili da nije duševno obolio, ali da ima psihopatsku strukturu ličnosti.

Ocena neuropsihijatra veštaka na suđenju bila je: postoji velika vjerovatnoća da će djelo da ponovi čim se bude našao na slobodi, a onda je Monika nestala 20. decembra ove godine, na putu do škole.

Ostale su zabilježene i riječi sudije Radomira Mladenovića koji je izrazio žaljenje što mu je “zakon vezao ruke pa ne može da mu dosudi veću kaznu iako je zaslužuje”.

692341-policija-trazi-malcanskog-berberina4444a-ff

– Svaki vještak bi mogao da potpiše da će da ponovi zločin – rekao je sudski veštak Branislav Filipović u Jutarnjem programu na TV Prva i objasnio strukturu ličnosti Ninoslava Jovanovića, ističući da su njegovi postupci monstruozni.

– Ovde je riječ o ličnosti koja voli da maltretira djecu, pe**fili su bolesni, pa bolesni, imaju afinitet prema djeci ali rijetko to realiziju, on je gori od njih. Postoje dva razloga zbog kojih maltretira djevojčice: Jedan razlog je da ih ponizi, drugi – vjerovatno voli više dječake, pa ih zato šiša. Takva osoba je opasna, jer iza sebe ima već isti slučaj – rekao je Filipović.

Loading..
690313-monika-ff

Veštak je dodao da Malčanski berberin žrtve bira pažljivo i detaljno i da ništa ne može da ga zaustavi u njegovoj namjeri.

– Ako se osjeti ugroženo on je spreman da ubije i zbog toga takve ljude treba držati na oku. Oni nemaju mjere, nemaju empatije prema drugima, za razliku od pe**fila koji i mogu da se na neki način saosećaju sa žrtvama – kaže Filipović i dodao:

– Daj bože da je pusti, on zna šta ga čeka, pa zato mora da bježi. Njegovo ponašanje je poput zvijeri, on je hladne glave, kod njega nema emocije, sve je do detalja isplanirao, nadam se u našu policiju – zaključio je vještak.

monika

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.