sri. sep 23rd, 2020

Kockica

Uz kockicu uzivajte svi

“Imam 39 godina i prošle godine sam saznala da me muž vara..”

3 min read

Imam 39 godina i prošle godine sam saznala da me muž vara na brutalan način. Klinka sa kojom me varao nije imala ni 18 godina i ostala je trudna. Tada je moj muž odlučio sve da mi prizna jer je bio svjestan da više ne može da krije i da će se prije ili kasnij saznati.

Izvinuo se, čak je zaplakao dok mi se izvinjavao i rekao mi tada da će prihvatiti svaku moju odluku i da će uraditi sve što kažem, samo da ga ne ostavljam. U braku smo skoro 20 godina, ugledna smo porodica, imamo dvije kćerke i tada sam mu rekla da tu svoju klinku koja je trudna povede zajedno sa nama na jednogodišnje krstarenje, kao neki put oko svijeta.

Nije mu bilo jasno šta to znači, bio je zbunjen, a tada sam mu objasnila da ćemo cijelu tu situaciju da iskoristimo i kada se klinka porodi negdje u bijelom svijetu njeno dijete prisvojiti a kada se vratimo predstaviti ga kao naše. Bio je oduševljen… mislio je razvod, 100%. Pozvali smo i tu njegovu klinku, predložili joj to rješenje za njen problem, koji je morate priznati bio jako ozbiljan, jer je tada imala 17 i po godina i realno bi sebi uništila život.

Odmah je prihvatila i sve smo organizovali u roku 15 dana. Prije 2 mjeseca smo se vratili sa prinovom, dobili smo sina i nevjerovatno, ali možda će malo čudno da zvuči nekako se ponosim na sebe jer sam u jako kritičnoj situaciji odreagovala na najbolji mogući način.

woman1

Spasila sam brak, spasila sam nedužnu klinku velike sramote i teškog života, spaila sam sramote moje kćerke i nije za zanemariti godinu dana sam putovala svijetom, sve najljepše zemlje sam vidjela, a pitanje je da li bih ikada.

U međuvremenu sam se sprijateljila i sa do prošle godine ljubavnicom mog muža, mlada nedužna klinka, super dijete, vjerujte prihvatila sam je kao rođenu kćerku. Redovno se čujemo i šaljem joj slike ipak njenog sina. Iz teške situacije smo se izvukli i više nego dobro i to sve zahvaljujući meni.

girl8

-Životna želja mi je da se odselim na špansko ostrvo Menorku. Da živim u nekoj maloj kućici, da upoznam lokalce, da se stopim sa njima. Španski govorim odlično, to mi nije prepreka. Da ronim i pecam sa njima i od toga da živim. Da zarađujem taman koliko mi treba, ništa više. A ostatak vremena da se izležavam na plaži ili da istražujem ostrvo. Već godinama razmišljam o tome i štekam pare, pa postoji velika mogućnost da već krajem leta odem tamo. Ne zauvek, ali na 5-10 godina svakako. A ako mi to ne uspije, zadržaću se tamo dok ne potrošim sve pare. Bar toliko.”

Izvor: Sve-za-vas

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.