ned. nov 29th, 2020

Kockica

Uz kockicu uzivajte svi

CECINA KĆERKA TOP TEMA U SVJETSKIM MEDIJIMA: Anastasija ušla u taksi BEZ PARA, a evo ŠTA je morala taksisti da URADI da bi PLATILA vožnju!

2 min read

Anastasija Ražnatović nedavno je doživjela jedno neprijatno iskustvo, kada je u Parizu boravila sa najboljom prijateljicom, te je tom prilikom opljačkana. Njena prijateljica Nevena je u emisiji “Lično, nezvanično” ispričala šta se tačno desilo, a sada o tome pišu i svjetski mediji.

– Nedavno smo bile u Parizu zajedno, krenule smo u šoping i obilazak, a ja sam zaboravila novčanik. U međuvremenu, kako smo šopingovale, desi se da Anastasiju opljačkaju… I izgubimo i njen novčanik. Ništa to nama nije bilo strašno, dok se nismo izgubile. Izgubimo se i ne znamo da se vratimo do hotela. Pješke da idemo, ne dolazi u obzir. Sve vrijeme smo se smijale muci – rekla je Nevena u gorepomenutoj emisiji i dodala:

– Dođemo na ideju, nemamo pare za taksi, pa smo taksisti htjele da objasnimo da mora da nas preveze, da će mu ona pjevati i da ćemo tako platiti, jer novca nemamo. Došle smo do prvog taksiste, objasnile mu da je Anastasija pejvačica u Srbiji, šta nam se dogodilo, a i on nas je vidio da smo izmučene. Ona je bukvalno ceo put pjevala i tako smo mu platile. Htjele smo kad smo se vratile u hotel da mu damo novac, ali on nije želeo da uzme.

Čuveni “Daily Mail”, koji je prije godinu i po dana pisao i o glamuroznom osamnaestom rođendanu Anastasije Ražnatović, prenio je vijest o krađi koju je Cecina nasljednica doživjela u Francuskoj.

(Srbija Danas)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.