čet. nov 26th, 2020

Kockica

Uz kockicu uzivajte svi

CECA NARUČILA ZLATNU KOLIJEVKU ZA SVOG UNUKA, PLATILA JE PAPRENO: A na ploči će ovo UGRAVIRATI, samo kad Bogdana vidi (FOTO)

2 min read

Pripreme za ovak događaj u porodici Ražnatović polako počinju, a kako se saznaje Ceca će Veljku i Bogdani pokloniti zlatnu unikatnu kolijevku. Ona je rađena po posebnim mjerama i od posebnog materijala.

ceca1

Ceca je imala puno obaveza oko priprema svadbe i slave pa je sada, kada je sve to prošlo, odlučila da se pozabavi dolaskom unuka. Još kada je saznala da je Bogdana u blagoslovenom stanju, ona je želi da im pokloni unikatnu kolijevku. Kako se ta kolevka izrađuje nekoliko mjeseci, ona je odlučila da zamisao podijeli sa sinom i snajom kako bi mogla da je naruči i da ne bude bojazni da će zakasniti. Ceca je zajedno crtala sa dizajnerom kako će kolevka izgledati. Nekoliko dana trajala je samo prepravka svih detalja i koje je ona dodavala i oduzimala pre finalne verzije. Ceca je vodila računa da sve bude perfektno zbog čega je detaljno objašnjavala dizajneru kako želi da izgleda kolevka i sama mu je crtala pojedine detalje. Na kraju je on od njenih skica napraio finalnu verziju – govori izvor.

veljko

Kolijevka je rađena u inostranstvu i ručnog je rada. Na konstrukciji postoji pločica na kojoj će biti ugravirano pozlaćenim slovima Željko, ime koje će nositi budući član porodice Ražnatović. Ovakve kolijevke inače koštaju i po nekoliko hiljada eura. Ceca se na ovu temu nije oglašavala.

Ceca nikada ne govori o tome koliko je šta platila, tako da ni ovog puta nikome nije rekla koliko košta ovakva kolijevka. Ona je samo svoju ideju iznela Bogdani i Veljku, pokazala im nacrt koji je dobila od ljudi koji će je izraditi. O novcu nije bilo riječi, mada je svima jasno da nije mala suma u pitanju jer je riječ o poznatoj kući i ručnoj izradi. Samo će transport kolevke, koji mora da bude avionski, stajati mnogo – dodaje izvor.

(Pink.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.