UŽASNA VEST: Najpopularnija Zvezda Granda Rada Manojlović ….

Pjevačica Rada Manojlović je bila nevoljni učesnik saobraćajne nezgode u Travniku, kada ju je nesavjesni vozač udario otpozadi.

“Rada je imala zakazan nastup u Travniku i stigla je mnogo prije vremena. Ona ima mnogo prijatelja u Bosni, pa je slobodne trenutke iskoristila da se vidi sa svima njima. Zato je i pozajmila auto od jednog prijatelja, da bi lakše mogla da se kreće po gradu“, priča dobro obaviješteni izvor.

Ipak, kako se maleri dešavaju kada im se čovjek najmanje nada, tako je i Radu maler zadesio dok je čekala zeleno svjetlo.

Rada je stajala u svojoj traci i čekala da se semafor otvori. U sljedećem trenutku se čulo „tup“, auto je poskočio tako jako da se aktivirao vazdušni jastuk. Rada prvo nije mogla da shvati šta se dešava, a kada je malo došla k sebi, izašla je iz auta i imala je šta da vidi.

“Ulubljen gepek i oštećen zadnji trap. Situaciju je začinio mladić koji ju je udario, jer kada je vidio koga je udario, ostao je bez teksta. Naravno, dogovorili su se da on pokrije svu štetu, Rada je srećna što je izašla bez povrede, a dečko koji je skrivio nezgodu na kraju je čak i zamolio Radu za sliku “, prepričava Radin prijatelj.

(Kurir)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *