U Zvezdama Granda otpjevao svoju pjesmu, raspametio Lukasa: “Uh, sunce ti je**m!“

Mladi pjevač iz Hadžića, Emrah Emšo, pojavio se subotu iza nas u Zvezdama Granda, a najveći utisak na žiri je ostavio jer je pjevao svoju pjesmu. “Osveti se za sve“ je prva numera koju je Emšo otpjevao, dok je druga bila “Njoj bih više vjerovao“ od Đanija.

Emrah Emšo se odlučio na hrabar korak, te je pred žirijem Zvezda Granda otpjevao svoju pjesmu “Osveti se za sve“. On je istu stvar uradio i prošle godine, samo sa drugom numerom.

Pjevač Aca Lukas je posebno bio oduševljen njegovim nastupom. On je nakon prvih par sekundi pjesme Emši dao taster za prolazak. Dodatno je bio šokiran kada je čuo kako je takmičar sam uradio tekst i aranžman za numeru.

– “Dobio si glas od mene jer si dobro pjevao. A sad ti dajem dupli glas jer si imao hrabrost da pjevaš svoju pjesmu. Nemoj da se ljutiš, ja nikada nisam čuo ovu pjesmu“, a kada mu je takmičar rekao da još nije ni izdata (emisija je snimana dok pjesma nije doživjela premijeru na YouTube-u), Lukas je rekao: “E, alal vera, onda tri puta glasam za tebe. Svaka ti čast. Odlično pjevaš, od Đanija si dobro otpjevao, a i tvoja pjesma mi se jako sviđa“. Na sve to, kada je Popović objasnio kako je Emrah radio tekst, muziku i aranžman za svoju pjesmu, folker je rekao: “Uh, sunce ti je**m“.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *