KO JE ONA LUDA GLAVA?! Vozio čak 40 kilometara u suprotnom smeru!

Jedan 40-ogodišnjak francusko-senegalskog porekla vozio je danas četrdesetak kilometara u suprotnom smeru na autoputu u južnoj Španiji, pre nego što ; je nalateo na vozilo Civilne garde, rekao je portparol te policije.

Da bi ga zaustavila policija je morala da zaustavi saobraćaj na autouputu A-92 u Andaluziji na jugu zemlje i da sa vozilma napravi barikadu na putu dok u policajci držali svetleće signale upozorenja. Međutim on ni u jednom trenutku nije hteo da se zaustavi dok nije udario u jedno policijsko vozilo, rekao je za Frans pres portparol Civilne garde u Madridu.

Portparol je rekao da se radi o čoveku sa dvojnim Senegalskim i Francuskim državljanstvom, koji je zaustavljen pošto je prešao oko 40 kilometara na autouputu između provincije Almerija i Grenada. Civilna garda, koja je ogranak policije sa vojnim statusom nije mogla da precizira u kakvom je stanju bio vozač, uz navode da je izgledao “uznemireno”.

Nemamo još lekarski izveštaj, ne znamo da li je konzumirao drogu ili alkohol ili je bio poremećen”, rekao je portparol. U Španiji je juče zabeležen još jedan incident vožnje u suprotnom smeru kada je u dva sata posle ponoći uhapšen jedan državljanin Ekvadora na autoputu kod Madrida. On je vozio u suprotnom smeru, bez vozačke dozvole i u pripitom stanju, navela je nacionalna policija.
(Beta)