DA NE POVERUJEŠ: Preživeli fudbaler posle pada AVIONA od lekara tražio OVO!

Mali fudbalski klub brazilske lige Šapekoense jurišao je ka istorijskom uspehu čije je pisanje prekinuto u nezapamćenoj tragediji koja se dogodila u Kolumbiji.

Avion koji se nalazio na letu iz Bolivije, a među putnicima bio je i ceo fudbalski tim Šapinkoensa, srušio se u Kolumbiji kod Medeljina, rodnog mesta kralja kokaina Pabla Eskobara

Kako javljaju svetski mediji, avion koji su igrači i stručni štab Šapekoensea putovali u Medeljin srušio se u obližnjim planinama!

Za sada je potvrđeno pet preživelih, trojica fudbalera, fizioterapeut i jedan predstavnik medija, dok je jedan od putnika podlegao povredama iako je davao znakove života. To znači da je čak 76 putnika i članova posade izgubilo život. U avionu koji je leteo iz Bolivije bilo je 72 putnika i devet članova posade, među kojima 48 članova Šapekoensea i 21 novinar u pratnji.

Potvrđeno je da su u bolnicama, pre svega u Medeljinu tri živa igrača Šapekoensea, Alan Rušel i golmani Danilo Padilja i Džekson Folman. Rušel, koji je operisan ima veliki broj faktura i udaraca u glavu, ali je svestan i čak je tražio da mu lekari skinu burmu ne bi li je sačuvali.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *